Ny CNC-styrt plasmaskjærer

Ny CNC-styrt plasmaskjærer

Ny CNC-styrt plasmaskjærer

Ny CNC-styrt plasmaskjærer fra ITEC installert hos KAMV AS

Vi er begeistret for å kunngjøre en stor oppgradering i vår produksjonslinje: Vi har fått installert en ny CNC-styrt plasmaskjærer fra ITEC. Denne avanserte maskinen representerer et betydelig skritt fremover for vår bedrift og vil øke vår kapasitet og effektivitet betraktelig.

Avansert teknologi for økt presisjon

Den nye CNC-styrte plasmaskjæreren er utstyrt med toppmoderne teknologi som gir oss muligheten til å utføre plasmaskjæring med enestående nøyaktighet og presisjon. Dette betyr at vi nå kan produsere enda mer komplekse og detaljerte deler med høy kvalitet og konsistens.

Økt produksjonskapasitet

Med denne nye maskinen fra ITEC kan vi håndtere større volum og mer varierte oppdrag enn tidligere. Dette gir oss muligheten til å møte økende etterspørsel og levere raskere til våre kunder. Den forbedrede effektiviteten vil også bidra til kortere leveringstider og bedre kundetilfredshet.

Miljøvennlig og kostnadseffektiv

Den nye plasmaskjæreren er ikke bare teknologisk avansert, men også mer miljøvennlig og kostnadseffektiv. Den reduserer materialsvinn og energiforbruk, noe som passer godt med vår forpliktelse til bærekraftig produksjon. Dette gjør det mulig for oss å tilby konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Forbedret produktutvikling

Den forbedrede nøyaktigheten og presisjonen til den CNC-styrte plasmaskjæreren åpner nye muligheter for innovasjon og produktutvikling. Vi ser frem til å utforske nye design og løsninger som vil gi våre kunder et konkurransefortrinn i markedet.

kontakt oss

galleri

Send oss en forespørsel

Message sent!

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later.

Åpne

Noen grunner til å melde deg på vårt nyhetsbrev